Φωτογραφίες για την ιστοσελίδα μου

Σχεδόν όλες οι ιστοσελίδες περιέχουν φωτογραφίες και εικόνες. Όσο πιο ποιοτικές είναι αυτές οι φωτογραφίες τόσο καλύτερο το οπτικό αποτέλεσμα μιας ιστοσελίδας. Που μπορείτε όμως να βρείτε φωτογραφίες που ταιριάζουν με το ύφος της δικής σας ιστοσελίδας;

1. Βγάλτε οι ίδιοι τις φωτογραφίες

Αν έχετε μια καλή φωτογραφική μηχανή και τις βασικές γνώσεις φωτογραφίας τότε μπορείτε οι ίδιοι να βγάλετε τις φωτογραφίες της ιστοσελίδας σας. Το θετικό αυτής της επιλογής είναι το κόστος μιας και μπορείτε να βγάλετε όσες φωτογραφίες θέλετε χωρίς να πληρώσετε τίποτα. Το αρνητικό είναι ότι οι φωτογραφίες σας δεν θα είναι επαγγελματικές και μπορεί να μην έχουν το αποτέλεσμα που θέλετε, στα μάτια των χρηστών της ιστοσελίδας σας.

2. Αναθέστε τις φωτογραφίες σε επαγγελματία φωτογράφο

Το μόνο μειονέκτημα αυτής της λύσης είναι το αυξημένο κόστος αλλά και σε αυτή την περίπτωση ισχύει το ότι δίνει παίρνεις. Το αποτέλεσμα που θα σας δώσει ο φωτογράφος θα είναι "κομμένο και ραμμένο" για εσάς και την δική σας ιστοσελίδα και θα ξέρετε ότι δεν θα χρησιμοποιήσει κανείς άλλος την ίδια φωτογραφία.

3. Χρησιμοποιείστε μια ιστοσελίδα με Stock φωτογραφίες

Η επόμενη οικονομικότερη λύση είναι να ψάξετε την φωτογραφία που θέλετε σε μια από τις ιστοσελίδες με Stock φωτογραφίες. Άλλες χρεώνουν ανά φωτογραφία ενώ άλλες δεν χρεώνουν τίποτα απολύτως. Φροντίστε όμως να διαβάσετε τους όρους χρήσης της κάθε φωτογραφίας για να είστε σίγουροι ότι την χρησιμοποιείτε όπως πρέπει. Ακολουθούν μερικές ιστοσελίδες με Stock φωτογραφίες, άλλες δωρεάν και άλλες όχι.

http://www.istockphoto.com
http://www.shutterstock.com
http://www.dreamstime.com
http://eu.fotolia.com/
http://photodune.net/
http://www.imcreator.com/free
http://www.freeimages.com/

  • 95 Χρήστες που βρήκαν αυτό χρήσιμο
Ήταν χρήσιμη αυτήν την απάντηση;

Powered by WHMCompleteSolution