Πως μπορώ να μικρύνω μια φωτογραφία;

Αρχικά πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στον διαδικτυακό επεξεργαστή εικόνας.

Πατήστε Open image for computer ή Ανοίξτε εικόνα από τον υπολογιστή (αν η προεπιλεγμένη γλώσσα είναι τα ελληνικά).Επιλέξτε την φωτογραφία που θέλετε, από τον υπολογιστή σας και περιμένετε λίγο μέχρι να την εμφανίσει. Όσο μεγαλύτερη είναι η εικόνα τόσο περισσότερο χρόνο θα κάνει να ανέβει στον επεξεργαστή εικόνας.

Από το πάνω μενού επιλέξτε Image (Εικόνα) και στην συνέχεια Image size (Μέγεθος εικόνας).Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί γράψτε το πλάτος ή το ύψος που επιθυμείτε και πατήστε ΟΚ. Αν είναι επιλεγμένο το constrain proportions (Περιορισμένες αναλογίες) η κάθε διάσταση θα αυξομειώνεται αυτόματα
ανάλογα με την άλλη (πλάτος και ύψος). Η μέτρηση γίνεται σε pixels.Τώρα θα πρέπει να αποθηκεύσετε την εικόνα πίσω στον υπολογιστή σας. Πατήστε από το πάνω μενού File (αρχείο) και στην συνέχεια Save (αποθήκευση).Γράψτε το όνομα που θέλετε να έχει το νέο αρχείο, επιλέξτε την ποιότητα του αποτελέσματος (όσο μεγαλύτερη τόσο μεγαλύτερο το μέγεθος του αρχείου σε kb) και πατήστε ΟΚ.Για να επεξεργαστείτε και άλλη εικόνα πατήστε πάλι στο πάνω μενού File (αρχείο) και στη συνέχεια open image (ανοίξτε εικόνα). Επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα.

  • 61 Χρήστες που βρήκαν αυτό χρήσιμο
Ήταν χρήσιμη αυτήν την απάντηση;

Powered by WHMCompleteSolution